discount
Optimal Harmoniser for Restoring Balance

 20.-

discount
De handige alles meter tot 8 GHz

239.-

 

Opleiding tot woonbioloog.

 

Om als woonbioloog van alle markten thuis te zijn, is het aan te raden een opleiding te volgen. Wij geven deze opleidingen op diverse locaties in het land.De lecherantenne:

De lecherantenne is een dipoolantenne met een kortsluitstrip van ongeveer 20 cm, waarmee de antenne kan worden ingesteld op een bepaalde te meten frequentie (resonantie). Om met deze antenne te kunnen werken is bijzonder veel oefening vereist.

Het meetinstrument is ontwikkeld door de Duitse natuurkundige Schneider, voortbordurend op de theorie van de Oostenrijkse natuurkundige Lecher, die in 1890 aantoonde dat je door een transmissieleiding kort te sluiten, een afstemming kunt verkrijgen op een specifieke golflengte van elektromagnetische straling.

Door de lecherantenne in beide handen te houden en deze op een object te richten, zal deze uitslaan wanneer de frequentie van het object overeenkomt met de ingestelde waarde van de antenne. Oorzaak: de spierspanning van de gebruiker reageert op het signaal dat uit de twee handvatten van de antenne komt.

Op deze wijze kunnen boven- en ondergrondse energiebanen (in de volksmond ook wel aardstralen genoemd) worden opgespoord.

Tijdens een tweedaagse cursus leert om voor het eerst te meten met de lecherantenne.