discount
Optimal Harmoniser for Restoring Balance

 20.-

discount
De handige alles meter tot 8 GHz

239.-

De producten van Sanctuary Essentials

Sinds medio 2013


De OHRB

      ''''

                                             

De Optimal Harmoniser for Restoring Balance heeft als basis de Anchi kristallen.

Door de OHRB in een geaarde wandcontactdoos te steken ontstaat er direct een harmonieuze energie in uw woning of bedrijf. De energie van de kristallen ‘stroomt’ als het ware door de elektriciteitsleidingen en zal dus overal in de woning voelbaar zijn.

De behuizing is vervaardigd in het Friese Makkum door de wereldberoemde Tiggelaar. Het 24 karaat gouden logo wordt er door hen in geëtst.

De stekker wordt speciaal voor ons gemaakt door het Haarlemse bedrijf de Jong en Maaskant.

De assemblage van alle losse onderdelen is honderd procent handwerk. Iedere OHRB wordt door ons zelf handmatig in elkaar gezet en daarna getest. Op deze manier weet u zeker dat u altijd een goed werkende OHRB in huis hebt.

De doos waar de OHRB in wordt geleverd is gemaakt van bamboe. En wordt speciaal voor ons in het verre oosten, met de hand vervaardigd.

De OHRB wordt in de meeste gevallen toegepast wanneer bewoners zich niet meer prettig voelen in hun woning. De oorzaken hiervan zijn divers, maar meestal blijkt er een verstoorde energie in de woning aanwezig te zijn. De natuurlijke energiebanen die de mensheid nodig heeft, zijn overal zwaar verstoord. Hoogstwaarschijnlijk komt dit door de hoeveelheid zendmasten en draadloze apparatuur in en om iedere woning. Door een OHRB in een wandcontactdoos te plaatsen ontstaat er een harmonieus veld in de woning, waardoor de natuurlijke energiebanen weer in balans komen. De OHRB haalt dus geen energie weg, buigt het niet om, verstrooit het niet, maar harmoniseert. De ervaringen van de gebruikers geven aan dat vele mensen direct hierop reageren door beter te slapen. En slaap is essentieel voor een goede gezondheid.


De Gouden Roos hanger

 

''''

De gouden roos hanger is kwartsglazen buisje, gevuld met een uniek mengsel van onder andere efibia water. Van dit water wordt colloïdaal goud gemaakt  en een extract van de roos van Jericho.

Kwartsglas bestaat uit 100% zuivere silica in tegenstelling tot gewoon glas, wat uit ongeveer 70% silica bestaat.  Het voordeel van kwartsglas is dat het oneindig veel meer frequenties kan doorlaten dan gewoon glas (bijvoorbeeld UV licht). Zo ook de helende frequenties van de inhoud van de gouden roos hanger.

De gouden roos hanger beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en is een perfecte aanvulling op de OHRB. Zo is men buiten en op het werk ook goed beschermd.

''

 De hanger wordt geleverd met een zilveren ringetje, zodat u deze aan uw eigen kettinkje kunt bevestigen.


Dip 6 zijden doek met ingenaaide Anchi kristallen

''

de doek kan bij onder andere kneuzingen of verwondinge worden gebruikt

De zijden doek met ingenaaide kristallen is een prima ehbo oplossing.  De doek is gemaakt van zuivere zijde. Op de het zijde zijn verschillende ANCHI kristallen ingenaaid volgens een vast patroon.

''''

Op deze wijze zijn de ANCHI kristallen in staat hun unieke energie aan het lichaam af te geven. Het dragen van de doek geeft een verkwikkend en harmoniserend effect.


Sanctiam harmoniserende sticker

''

De gepatendeerde sanctiam sticker is in drie maten verkrijgbaar.  16mm, 25mm en 95mm.  De stickers kunnen overal op worden aangebracht om met name apparatuur te ontstoren. De kleinste en middelste maat kunnen bijvoorbeeld op de wifi router, de telefoons, de computer of draadloze kinderspeeltjes worden aangebracht.  De sticker houdt geen straling tegen, maar harmoniseert het signaal.

Het grote formaat kan bijvoorbeeld op een raam worden aangbracht.

Verhuur

Sinds juli 2012 hebben we besloten om verschillende artikelen te gaan verhuren.

Meetapparatuur:

Er is de afgelopen tijd veel vraag geweest naar het verhuren van diverse meters. Er wordt meestal een afweging gemaakt of het goedkoper is om een meter aan te schaffen of om een hele meting door een woonbioloog uit te laten voeren.

Om deze reden is besloten een aantal meters ook in de verhuur te doen. U kunt de meters of indicators huren voor 1 of 2 weken. Wanneer u naar aanleiding van uw metingen tot aanschaf van afschermmateriaal overgaat, bieden wij u de mogelijkheid om geheel kosteloos de apparatuur nog 2 weken van ons te gebruiken, om zodoende te kunnen bepalen of de afscherming effectief is geweest.

U kunt kiezen tussen diverse meetapparaten:

      

Ionisatie apparatuur:

Een mooi concept. U huurt bij ons een ionflow ionisator voor slechts € 30.00 per maand. In deze 2 maanden kunt u op een unieke manier bepalen of u zich prettig voelt bij deze ionisatiemethode. Wanneer u na 1 of 2 maanden besluit de ionisator aan te schaffen, wordt de reeds betaalde huur in mindering gebracht van de aanschafprijs.

''''                       


Vanaf september 2011 importeren wij rechtstreeks de  Electrosmog indicator ESI 23 en vanaf april 2012 de uitgebreidere versie de ESI 24.

Het filmpje hieronder (alleen in het Duits) laat zien hoe bijzonder eenvoudig dit apparaat functioneert. (ESI 23)

 

  

De nieuwe elektrosmog detector die alles in één keer kan meten. Te weten Hoogfrequente elektromagnetische velden, laagfrequente elektrische wisselvelden en laagfrequente magnetische wisselvelden. Door middel van de gekleurde led's kunt u in één oogopslag zien of uw slaap- of werkplek 'veilig' is.

Ook kan er met de meter onder het bed worden gemeten met de 'Freeze-modus'. De meter onhoudt de hoogst gemeten waarde. Tevens kan hij als leidingzoeker worden gebruikt. Het handige zakformaat zorgt er voor dat hij overal mee naar toe kan worden genomen.

 

''

''

                                                                                                                            

''''

                            

3 Metingen tegelijk in 1 detector

Door  de gekleurde LED’s ziet u in één oogopslag of een ruimte belast wordt door:

  • Magnetische wisselvelden LF – Laagfrequent: 16 Hz - 30 kHz in nT
  • Elektrische wisselvelden LF – Laagfrequent: 16 Hz - 30 kHz in V/m
  • Elektromagnetische velden HF – Hooggfrequent: 30 MHz - 3 GHz in μW/ m²

Wanneer u een meting moet uitvoeren op plekken waar u de display niet meer kunt aflezen, is er de mogelijkheid om voor “Freeze-mode” te kiezen. De meter onthoudt dan de hoogste meetwaarde.

Met de “Ortungs-modus” kunt u op eenvoudige wijze elektraleidingen in de muur lokaliseren.
Ook kunt u met deze modus zien of uw bedlampje op de juiste manier is gepoold. M.a.w. of het schakelaartje de juiste draad onderbreekt . (fase)


Optische en akoestische aanduiding van de veldsterkte.

Voeding:

9 V Block Alkaline

Bedrijfsduur:

ca. 10-15 h im Dauerbetrieb (betriebsabhängig)

LED aanduiding:

Door middel van licht dioden (voor meetwaarden, zie tabel hieronder.
Meetbereik is gebaseerd op de  Bauw biologische richtwaarden voor slaapplaatsen

Akoestische aanduid:

Bij grotere meetwaarden  zal de toonfrequentie toenemen


Verklaring van de led indicatoren

 

Groen

Geen belasting

Groen/geel
Zwakke belasting

Geel
Matige belasting

Geel/rood
Sterke belasting

Rood
Extreme belasting

Magnetisch wisselveld
16 Hz - 30 kHz

< 20 nT

20...90 nT

90...150 nT

150...350 nT

> 350 nT

Elektrisch wisselveld
16 Hz - 30 kHz

< 10 V/m

10...25 V/m

25...35 V/m

35...50 V/m

> 50 V/m

HF- Veldsterkte
50 MHz - 3 GHz

< 3 µW/m²

3 ... 10 µW/m²

10 ... 100 µW/m²

100 ... 1000 µW/m²

> 1000 µW/m²

                  

                                


       

Direct bestellen

_______________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________

 

 Stetzerizer filters (Sinds maandag 18 april 2011)

 

Met de STETZERIZER MicroSurge Meter is eenvoudig te meten in hoeverre er in uw woning of werkomgeving sprake is van Dirty Electricity. En met de STETZERIZER Filters kunt u de aanwezige Dirty Electricity aanzienlijk reduceren.STETZERIZER Filters zijn ontwikkeld om de amplitude (pieken) van microgolven op de elektriciteitsbedrading te verkleinen. Zij zijn het meest effectief op de frequenties tussen 4-100 kHz. Door de intensiteit van deze hoogfrequente microgolven te verlagen, verminderen de filters de aanwezige elektriciteitsnetvervuiling (Dirty Electricity).

In een gemiddelde woning dienen ongeveer 15 Filters te worden geplaatst om een optimaal resultaat te bereiken. Met de STETZERIZER MicroSurge Meter meet u de aanwezige vervuiling in het elektriciteitsnet. Indien de straling hoger is dan 30 GS-units wordt aanbevolen een filter te plaatsen.


'' ''

De STETZERIZER Filters hebben een lange levensduur en kunnen net als gewone stekkers worden aangesloten op het stopcontact. Zij verlagen de hoeveelheid Dirty Electricity aanzienlijk door de intensiteit van hoogfrequente microspanningspieken te reduceren.

Bij het installeren van de filters wordt gewerkt vanaf de meterkast. Vanaf de meterkast wordt de bedrading als het ware gevolgd door de stopcontacten met behulp van de STETZERIZER MicroSurge Meter een voor een te meten waarbij telkens de mate van Dirty Electricity wordt bepaald. Als na plaatsing van een filter in een stopcontact de Dirty Electricity daar met 15% of meer afneemt laat u de filter zitten en meet u vervolgens de mate van Dirty Electricity in het volgende stopcontact, waar u weer een filter plaatst indien u hoge waarden meet. Plaatsing van een filter in een stopcontact verlaagt ook de hoeveelheid Dirty Electricity bij andere stopcontacten, waardoor uiteindelijk een optimaal resultaat (< 25 GS units) kan worden bereikt bij plaatsing van verschillende filters.


____________________________________________________________________________

 

 

 

 

Watervitalisatie apparatuur van Gaia Aqua

Sinds april 2010

''

 

Sinds april 2010 is het mogelijk om de vitalisatieapparatuur van Gaia Aqua bij ons te bestellen. De afgelopen jaren heb ik vele woningen onderzocht. Bij een woningonderzoek wordt, wanneer dat verlangd wordt, ook de vitaliteit van water gemeten. Iedere keer als het kraanwater volledig in harmonie was, bleek er een vitalisator van Gaia Aqua in de waterleiding te zijn opgenomen. Zelfs wanneer de vitalisator al jaren oud was, was de waterkwaliteit nog steeds van een zeer hoog niveau.

 

Waarom kiezen voor de Gaia Aqua watervitalisator?

Er is een aantal zaken waarop u dient te letten bij de keuze van een watervitalisator. 
De benaming watervitalisering kan vele, verschillende ladingen dekken. Met name de methode waarop water wordt behandeld en beïnvloed is heel belangrijk voor de kwaliteit van het gevitaliseerde water. Wat voor soort water krijgt u na de behandeling? Is het gemagnetiseerd? Zijn er frequenties aan toegevoegd? Is de kwaliteitsverandering blijvend of al snel weer verdwenen? Zijn de verkregen resultaten getest of wordt er maar wat beweerd? Voor de keuze van de wijze waarop u uw water gevitaliseerd wilt hebben wordt u dus aangesproken op uw eigen onderscheidingsvermogen. 

De term watervitalisering is, inmiddels zo’n 10 jaar geleden, in Nederland geïntroduceerd als zijnde een natuurlijke wijze van waterbehandeling. Het uitgangspunt daarbij is dat het voor het drinken en baden gebruikte water de natuurlijke structuur en vitaliteit bezit van oorspronkelijk bronwater. Dat is ons levenselixer, water zoals de natuur het bedoeld heeft. Dat is essentieel voor het verkrijgen en behouden van een optimale gezondheid en vitaliteit. 
''Inmiddels is in brede kring bekend, mede door het werk van Masaru Emoto (kristalfotografie in water), dat water op vele manieren kan worden beïnvloed. Er zijn dus inmiddels meerdere methoden van waterbehandeling die vaak ook onder de naam watervitalisering aangeboden worden. Ander benamingen (zoals bijv. verlevendigen, optimaliseren, harmoniseren, energetiseren ) worden ook gebruikt. 
Wat u moet weten is dat veel van deze methoden van waterbehandeling kunstmatig zijn, in die zin dat het verkregen water niet natuurlijk is. Soms wordt gebruik gemaakt van fysische grootheden die in de natuur aanwezig zijn, zoals bijvoorbeeld magnetisme, maar deze krachten worden door de mens helaas nog steeds te grofstoffelijk gebruikt om bij dagelijks gebruik en bij permanente toepassing blijvend gezond te zijn. Dat laatste geldt ook als er gebruik gemaakt wordt van energetische “dragers” voorzien van de energetische informatie vanuit bijvoorbeeld homeopathische (complex-)-geneesmiddelen, (Bach) bloesemremedies. Of, en dat is bedenkelijker, als de energetische dragers voorzien zijn van de kunstmatig verkregen subtiele frequenties via elektromagnetisch weg of met bio-resonantie apparatuur , al of niet bekrachtigd via een orgonstraler ed. 
U moet beseffen dat het behandelde water dan in feite therapeutisch water is geworden. De aanzet van lichaamsprocessen die hiermee via het water wordt verkregen kan weliswaar goed zijn als impuls voor heling, maar deze aanzet dient altijd tijdelijk te zijn. Als u dus de rest van uw leven dit water drinkt krijgt u elke keer dezelfde impuls. Alsof u als het ware altijd hetzelfde homeopathische middel krijgt toegediend. Dat is onzes inziens nu juist niet de bedoeling. We worden daarin bevestigd door artsen die constateren dat bij dergelijke kunstmatige methoden na jaren dagelijks gebruik toch dehydratatie ( uitdroging) van cellen geconstateerd wordt. 

Uiteindelijk moet en kan ons lichaam het zelf doen met zijn natuurlijke bronnen. Natuurlijk water is een van die bronnen en leidingwater kan die kwaliteit van natuurlijk bronwater weer verkrijgen. 

(bron: Gert Boontjes)

 

__________________________________________________________________________________________ 

 

 

 

CD Vivoen's Gift (Muziek in nieuwe Stemming)

CD Vivoen's Gift (Muziek in nieuwe Stemming)

De ontdekking
De Nieuwe Stemming is ontdekt door Drs. Ing. Jaques Groenen. Jacques heeft zich, als socioloog en innovator op zoek naar het fundament van verschijnselen, intensief verdiept in muzikale frequenties.

Op 22 februari 2007 kreeg Jaques een ingeving: een nieuwe, kant en klare formule voor het stemmen van muziek. Binnen een uur noteerde hij de octaven en noten van het eerste deel van de nieuwe muziekstemming. Het tweede deel bestaat uit het vermenigvuldigen van de frequenties van het eerste deel met wortel 2. Samn zijn er dus 2 x 12 = 24 noten. Het voert te ver alle bijzondere eigenschappen van de nieuwe toonladder hier te beschrijven. Zo levert elk afzonderlijk frequentiegetal bij elkaar opgeteld het getal negen op en is er een relatie met het enneagram, de driehoek van Pascal en de Solfeggio-frequenties.
De uitvoering
Op 22 februari 2008 - precies een jaar na Jaques' ontdekking - bracht Michiel Strategier de nieuwe muziek in het eerste deel van de Nieuwe Stemming voor het eerst ten gehore op zijn herstemde piano. Daarvoor had hij eerst stemsoftware laten ontwerpen om de exacte frequenties van het kristalspiraal op een piano te kunnen stemmen. Direct bleek dat de nieuwe klanken een buitengewone invloed hebben op zowel muzikant als luisteraar. Momenteel wordt Michiels muziek actief ingezet bij rebirthingbijeenkomsten, voor kinderen met autisme, adhd en voor mensen met eetstoornissen. U kunt uw eigen ervaring opdoen met de nieuwe, helende klanken door de CD Vivioen's Geschenk te bestellen via de webwinkel
Helende klanken
De muziek die ik maak in de bijzondere frequentietoewijzing van de Kristallah stemming is vooralsnog moeilijk te omschrijven. Iemand verwoorde het als volgt: "Mijn oren horen gewoon muziek, maar mijn lichaam zegt iets anders; er gebeurt van alles in mijn lijf, het roept van alles op".
Door mijn contact met Mrs. BŁlent, diegene die het Kennis Boek heeft geopenbaard, begrijp ik dat de frequenties van mijn muziek, als ongefilterde informatie vanuit een enorm hoge dimensie komen. Daarom kunnen ze mensen raken die vanuit die niveaus van ontwikkeling komen, maar hier niet kunnen aarden.
Zelf had ik ook tamelijke moeite mij aan te passen aan het aardse 3D leven en bewustzijn. Ik voelde mij hier niet thuis. Mijn geluk was dat ik in Utrecht als kind tegenover de Sterrenwacht "Bastion de Sonnenborgh", woonde op het Lucas Bolwerk, aan het Maliesingel nr. 60. Dit gaf mij zo'n enorme vreugde en gevoel van veiligheid. Ik wist gewoon dat het aardse leven niet alles was, dat er nog een hele ruimte in de kosmos was, waar we met onze fantasie naar toe konden gaan, waar we veilig waren, thuis.
Welnu, deze functie van de fantasieŽn die de sterrenwacht in Utrecht mij gaf, die mij aardde, kan mijn muziek ook hebben voor al diegenen die uit de verre ruimte en misschien uit de toekomst naar onze planeet zijn gekomen om ons te helpen bij onze evolutie, bij onze "resurrectie", Zij moeten zichzelf immers ook ontwikkelen in Gods bewustzijn alvorens verder te kunnen gaan.
Zij kunnen zich doodgeschrokken zijn bij het aantreffen van een tamelijke uitsluitend op het ego gerichte, primitieve maatschappelijke ordening. Vanuit hun onderbewuste zullen ze een weerstand voelen tegen het onbewuste, bijna kinderlijke, leven in onze maatschappij op Planeet Aarde.
Ik heb sterk de indruk dat de klanken van mijn muziek, in combinatie met deze unieke, alle bekende muzikale en geometrische wetten tartende toonladderstructuur, enorme helende en roepende en zichzelf herkennende effecten kan hebben op diegenen die zo lijden. Met name onder de autisten, de kinderen met anorexia, de kinderen die afhaken.Maar ook volwassenen voelen zich bijzonder gedragen door deze klanken en kunnen door diepe en transcenderende ervaringen gaan.
In de toekomst zie ik ons workshops geven, lezingen, trainingen, allemaal ingebed in deze nieuwe klankenwereld.
___________________________________________________________________________________________