discountOptimal Harmoniser for Restoring Balance

OHRB

 20.-

Ze zijn er weer, de afschermhoesjes voor de smartphones!

sinds januari 2016

''De OHRB. (uitspraak:orp) Sinds medio 2013

      ''

                                             

De Optimal Harmoniser for Restoring Balance heeft als basis 50 soorten verschillende kristallen.

Door de OHRB in een geaarde wandcontactdoos te steken ontstaat er direct een harmonieuze energie in uw woning of bedrijf. De energie van de kristallen ‘stroomt’ als het ware door de elektriciteitsleidingen en zal dus overal in de woning voelbaar zijn.

De behuizing is vervaardigd in het Friese Makkum door de wereldberoemde Tiggelaar. Het 24 karaat gouden logo wordt er door hen in geëtst.

De stekker wordt speciaal voor ons gemaakt door het Haarlemse bedrijf de Jong en Maaskant.

De assemblage van alle losse onderdelen is honderd procent handwerk. Iedere OHRB wordt door ons zelf handmatig in elkaar gezet en daarna getest. Op deze manier weet u zeker dat u altijd een goed werkende OHRB in huis hebt.

De doos waar de OHRB in wordt geleverd is gemaakt van bamboe.

De OHRB wordt in de meeste gevallen toegepast wanneer bewoners zich niet meer prettig voelen in hun woning. De oorzaken hiervan zijn divers, maar meestal blijkt er een verstoorde energie in de woning aanwezig te zijn. De natuurlijke energiebanen die de mensheid nodig heeft, zijn overal zwaar verstoord. Hoogstwaarschijnlijk komt dit door de hoeveelheid zendmasten en draadloze apparatuur in en om iedere woning. Door een OHRB in een wandcontactdoos te plaatsen ontstaat er een harmonieus veld in de woning, waardoor de natuurlijke energiebanen weer in balans komen. De OHRB haalt dus geen energie weg, buigt het niet om, verstrooit het niet, maar harmoniseert. De ervaringen van de gebruikers geven aan dat vele mensen direct hierop reageren door beter te slapen. En slaap is essentieel voor een goede gezondheid.


De Gouden Roos hanger

 

''''

De gouden roos hanger is kwartsglazen buisje, gevuld met een uniek mengsel van onder andere efibia water. Van dit water wordt colloïdaal goud gemaakt  en een extract van de roos van Jericho.

Kwartsglas bestaat uit 100% zuivere silica in tegenstelling tot gewoon glas, wat uit ongeveer 70% silica bestaat.  Het voordeel van kwartsglas is dat het oneindig veel meer frequenties kan doorlaten dan gewoon glas (bijvoorbeeld UV licht). Zo ook de helende frequenties van de inhoud van de gouden roos hanger.

De gouden roos hanger beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en is een perfecte aanvulling op de OHRB. Zo is men buiten en op het werk ook goed beschermd.

''

 De hanger wordt geleverd met een zilveren ringetje, zodat u deze aan uw eigen kettinkje kunt bevestigen.


Dip 6 zijden doek met ingenaaide kristallen

''

de doek kan bij onder andere kneuzingen of verwondinge worden gebruikt

De zijden doek met ingenaaide kristallen is een prima ehbo oplossing.  De doek is gemaakt van zuivere zijde. Op de het zijde zijn verschillende soorten kristallen ingenaaid volgens een vast patroon.

''''

Op deze wijze zijn de kristallen in staat hun unieke energie aan het lichaam af te geven. Het dragen van de doek geeft een verkwikkend en harmoniserend effect.


Zence harmoniserende sticker

''

De gepatendeerde Zence sticker is in 1 maat verkrijgbaar:  25mm.  De sticker kan overal op worden aangebracht om met name apparatuur te ontstoren. Bijvoorbeeld op de wifi router, de telefoons, de computer of draadloze kinderspeeltjes.  De sticker houdt geen straling tegen, maar harmoniseert het signaal.

 


Verhuur

Sinds juli 2012 hebben we besloten om verschillende artikelen te gaan verhuren.

Meetapparatuur:

Er is de afgelopen tijd veel vraag geweest naar het verhuren van diverse meters. Er wordt meestal een afweging gemaakt of het goedkoper is om een meter aan te schaffen of om een hele meting door een woonbioloog uit te laten voeren.

Om deze reden is besloten een aantal meters ook in de verhuur te doen. U kunt de meters of indicators huren voor 1 of 2 weken. Wanneer u naar aanleiding van uw metingen tot aanschaf van afschermmateriaal overgaat, bieden wij u de mogelijkheid om geheel kosteloos de apparatuur nog 2 weken van ons te gebruiken, om zodoende te kunnen bepalen of de afscherming effectief is geweest.

U kunt kiezen tussen diverse meetapparaten:

      

Ionisatie apparatuur:

Een mooi concept. U huurt bij ons een ionflow ionisator voor slechts € 30.00 per maand. In deze 2 maanden kunt u op een unieke manier bepalen of u zich prettig voelt bij deze ionisatiemethode. Wanneer u na 1 of 2 maanden besluit de ionisator aan te schaffen, wordt de reeds betaalde huur in mindering gebracht van de aanschafprijs.

''''