Ervaringen gebruikers OHRB woningharmonisator


Mijn lieve, helaas te vroeg gestorven vriendin, Renate Dorrestein in haar boek ‘De blokkade’
 
Ondertussen helpt de fysieke werkelijkheid niet mee. Het lijkt wel of ik iedere dag kapotte peertjes sta te vervangen. Als ook de buitenverlichting het begeeft, kan ik er alleen maar een metafoor in zien: in duisternis zal ik mijn dagen moeten slijten.
Het is maar een zekeringetje, zegt mijn vriend Thijs, van huis uit elektricien. Maar daar ben ik eigenlijk helemaal niet zo zeker van. ‘Alles is energie’, zei mijn moeder zaliger altijd (…) Dus wie weet ligt het niet aan een zekeringetje dat mijn lampen doet doorbranden, maar aan mij. Misschien werken mijn huis en ik momenteel energetisch gesproken desastreus op elkaar in.  Thijs is één van de weinige mensen die ik ken die voor deze zienswijze begrip kunnen opbrengen. Geen aardstraal of hij krijgt hem klein. Ik stort mijn hart bij hem uit.   Begrijpelijkerwijze heeft hij geen ervaring met writer’s block, noch met de oorzaken of de gevolgen ervan, laat staan met bijbehorende wanen. Maar hij heeft wel voor hetere vuren gestaan. In huishoudens waar de energetische harmonie verstoord is, plaatst hij vaak een door hemzelf ontwikkeld apparaatje dat het evenwicht succesvol herstelt. In een geaard stopcontact in mijn bijkeuken wordt zo’n ding ingeplugd. Voldaan kijken we elkaar aan. Zo moeilijk is het allemaal niet…

Ervaring cliënt uit Veenendaal 23-09-2023

Ik heb vrijdag de harmonisator   aangesloten...  zaterdag kwam er binnen ons gezin veel emotie  los.....het ging letterlijk stromen.Ook de mont balans hanger lijkt een positieve  uitwerking  te hebben op mijn dochter met paniek /stress klachten. tot zover positief  en heel erg bedankt. 
Twee weken later ontvingen we dit bericht:
Ik ben er eigenlijk wel zeker van dat we dan optimaal resultaat hebben omdat ook de honden en wij zelf nog meer rust ervaren. Ik heb mezelf afgelopen week laten testen en had geen enkele belasting; Mijn therapeut  wist niets van de stekker dus heeft 6x gecheckt  waarom mijn dochter 2 weken geleden  zoveel belasting had en ik niet! Hoe gaaf is dat! Fijn weekend  en heel erg bedankt. 
 

Ervaring cliënt uit Nijmegen (06-03-2023)

Thijs heeft ons erg fijn geholpen, persoonlijk en professioneel. De harmonisator heeft veel meer rust gebracht in huis; we slapen beter door, het heeft een rustgevende werking op onze hond en er is meer positiviteit in huis. Het voelt lichter. Wij zijn fan en denken dat veel mensen hier baat bij kunnen hebben. Bedankt, Thijs!

Cliënt uit Lamswaarde (03-02-2023)

Een tijdje geleden hebben we bij u een OHRB gekocht én direct geïnstalleerd. Het werkte meteen erg goed en dat wil ik u even laten weten. Ikzelf heb last van boezemfibrileren en na een paar dagen ontdekte ik, dat ik daar ook veel minder last van heb. Het werkt echt fantastisch ook in een on-geaard stopcontact. De negatieve aardstralen zijn voorgoed verdwenen. Er is héél veel rust in ons huis gekomen. Fijn dat u met een reclame in Spiegelbeeld stond en wij met dit “wondermiddel” kennis konden maken. Ik hoop dat heel veel mensen dit gaan uit proberen.
Ook namens mijn man, hartelijk bedankt en nog veel succes met uw schitterend werk.Ervaring cliënt uit Haarlem (31-08-2021)
Beste Thijs,
 
Over de OHRB. Er gebeurt veel. En omschrijven in woorden is geen sinecure. De OHRB zat in een ongeaard  stopcontact want ik kon in ons huis in het oude woonbuurtje van rond 1900 geen 'geaarde' vinden, behalve bijna buiten bij de wasmachine die 'in de aanbouw bijkeuken' staat.
Het is prachtig om te zien, de OHRB, midden in het huis op een  centraal punt, in het zicht in de woonkamer. Onze dochter is met haar autisme nogal gevoelig voor ‘veranderingen’ en kreeg van mij het mooie houten kistje in handen en ik heb iets verteld over wat ik begrijp van de OHRB. Ze heeft op haar manier ook de brochure ‘gelezen’ en de stekker op 'zijn plek' gedaan.
Er is door ons allen die zelfde nacht nog een harmoniserend 'iets' gevoeld en ik merk aan mijn droom beleving dat er geweldige processen gekatalyseerd lijken te worden. Inzichten en verrassende dynamiek, dat is altijd fijn en inspirerend en mooi meegenomen.
Nu na 2 maanden slapen we fijn diep en de ruimte in ons huis voelt 'beter gedefinieerd' alsof alles beter op zichzelf is, kasten, planten, meubels en apparatuur, en ik zelf daarmee ook. Een soort focus van alles. Dingen zelf… lijken minder energie te vragen, zo lijkt het.
Wij zijn blij met de OHRB zeker nadat jij hem in een goed geaard stopcontact hebt gedaan en nog wat andere energetische kleinigheden hebt helpen opruimen door aantoonbaar de straling te minimaliseren van zaken als onnodige WiFi, bluetooth etc.
 
Superbedankt!
Son, Pien en Stephan


Ervaring klant uit Hierden (25-11-2019)
Beste Thijs
 
Hartelijk dank voor de fijne service.
 
Wij merken een heleboel van de OHRB. En langzaam aan zie je bij de dieren ook meer rust komen, het terrein is prettiger aan het worden, oude vrienden komen ineens weer langs. Er verandert een hoop. Ik merk dat ik energetisch echt weer aan het groeien ben, terwijl dat echt een tijd heeft stil gestaan. Ik voel weer dingen aan, terwijl ik dacht dat ik het kwijt was.
Al met al voelt het aan als een bevrijding, er weer mogen zijn.
Mijn dochter met autisme ga ik sowieso laten ontstoren. Ik ben ondertussen achter zoveel dingen gekomen dat ik zo snel als mogelijk alle giftige stoffen uit haar systeem wil hebben. Ze heeft al minder driftbuien gehad. Dat is ook weer een pluspunt.
Onze oude hond, waarvan is doorgemeten dat ze kanker heeft, wilde zich eerst niet laten behandelen, maar sinds 2 weken wel.
Ik zie alles vooruit gaan, zelfs mijn man, voelt het verschil. De OHRB wordt dan ook echt goed in de gaten gehouden dat er niemand aan komt.

Ervaring klant na een huurperiode van 1 maand uit Utrecht (16-7-2019)
De aanschaf van de OHRB is het beste wat ik de afgelopen tien jaar heb gedaan om het binnenklimaat in ons huis te verbeteren. Ik heb voor het eerst het gevoel dat ik in mijn huis 'oplaad'  en vind het prettiger om thuis te zijn. Het huis lijkt groter en lichter. Mijn slaap is aanzienlijk beter en ik word frisser wakker in de ochtend. Mijn man heeft veel minder last van de druk die hij vaak op zijn buik voelt. En nog het meest opmerkelijk: na het drinken van een wijntje, heb ik the day after veel minder last van vermoeidheid! Cheers!Ervaring klant na een huurperiode van 1 maand uit Meijel (19-1-2019)

 Ik wil heel graag de harmonisator aankopen. Het huis voelt prettiger sinds dat deze in mijn huis is.
 
DANKJEWEL!!!!

Ervaring klant na een huurperiode van 2 maanden Stevensweerd   (22-08-2018)

De ohrb bevalt heel goed! In het begin was ik wel misselijk en niet lekker. Maar nu als ik thuis kom van 'buiten' voel ik de rust thuis. Mijn hoofd word letterlijk leger! Echt bijzonder! Ook mijn hond is rustiger, ze slaapt dieper en anders.
Dus ik zou de ohrb willen aanschaffen, kun je mij een nieuwe factuur aanmaken aub?

Ervaring klant uit Arnhem met een huurperiode van 2 maanden reageerde al na een maand (10-8-2018)

Hoi Thijs,
 
We houden m! Breng het restant aankoopbedrag maar in rekening.
 
Hartelijke groet,
 
....
 
Ps Mooi houten doosje, ook.
 


Ervaring klant na een huurperiode van 2 maanden binnenstad Haarlem   (25-1-2017)

Beste Thijs,
 
Graag zou ik de OHRB willen aanschaffen want hij is zeer goed bevallen. Ik voel dat mijn lichaam helemaal bijkomt en langzaam alle stress loslaat. Vooral 's ochtends bij het opstaan merk ik een groot verschil. Voorheen voelde ik me echt ziek, zonder energie en had een heel zwaar gevoel in mijn lijf. Tegenwoordig kom ik al veel makkelijker en sneller op gang. Ik had ook vaak last van duizelingen zowel thuis als op het werk, en deze heb ik sinds het gebruik van de OHRB niet meer gevoeld. Ik ben echt blij met de OHRB.
 
Met vriendelijke groet,
 

Ervaring van een natuurkundig therapeut na een periode van 2 maanden huur (oktober 2015)

 

Hallo Thijs

Ik heb mijn tijd genomen om da OHRB te testen en het was tussendoor onduidelijk.

Werkt die nu of niet, of wil je dat die werkt. Ben niet voor niets natuurgeneeskundig therapeut.

Het heeft dus even geduurd tot ik nu zeker weet dat de OHRB werkt.

Ik heb het apparaatje zonder nadenken afgelopen vrijdag t/m maandag uitgeleend en weet zeker dat ik dit niet nog een keer doe. 

Wat een verandering in huis als die niet ingestoken is en evenzo als die wel ingestoken is.

 

Wij en ons hele huis zijn veel meer in harmonie als de OHRB ingestoken is.

 

Dus, Thijs, ik had graag de factuur van het resterende bedrag zo dat ik het kan overmaken.

 

Hartelijke groet

 


 

Ervaring van A. uit Garderen:  (september 2015)

Dag Thijs,
 
Ik laat je graag weten dat mijn huis weer echt als een thuis voelt, nu ik de OHRB bijna de hele dag in het
geaarde stopkontakt heb. Het is mij op gevallen, dat het echt voor het eerst is, dat ik nu met mijn 66e goed
door slaap. Mijn hele leven was ik een heel lichte slaper, werd van het minst of geringste wakker.
Wonderlijk hoe alles nu samen valt, van de week bij de fysiotherapeute in Zeist, heb ik over de OHRB verteld.
Zo ook aan de receptioniste van het zwembad en aan vrienden/dinnen. Men weet wie ik ben en hoe "Over"ge-
voelig ik ben en men neemt het van mij aan, dat ik een enorme rust ervaar nu ik thuis de OHRB heb.
 
Het zou mij niet verbazen als er meerdere mensen tot huur over gaan. Voel me iedere ochtend bij het wakker
worden uit geslapen en vooral fit. Wat een zegen. Voel me ook beter geaard en kan zowiezo meer aan.
Mijn draagkracht is absoluut toe genomen. De hanger heb ik nog niet gebruikt, dat is slechts een kwestie
van tijd, zo voelt het.
 
Van deze "tussenrapportage" wil ik je graag op de hoogte brengen.
 
Hartelijke groet,
A.

 

Ervaring van een vriendin van A. (Oktober 2015)

Dag Thijs,
 
 
 
Hierbij laat ik je graag weten, dat er gisteren bij mij een vriendin was, die voor het eerst ervaren heeft
hoe het voelt, als ik de OHRB er uit haal. Ze kreeg direkt een druk op haar hoofd en kon niet meer goed
aarden. Ook voelde ze een druk op haar chakra's. Ze was heel blij toen ik de OHRB weer in het stopkontakt
deed, nadat ik deze in de zon buiten had gelegd.
 
Ze ging naar huis met het gevoel, dat ze liever de OHRB huurt, dan een andere jas koopt. Het idee dat
je de OHRB mee kunt nemen naar een logeeradres of een ander huis, vond ze heel aanlokkelijk.
 
 

Ervaring van een gebruiker na een huurperiode (oktober 2014)

Beste Thijs,

 
Ik gebruik de Ohrb nu ruim 2 weken en ik voel duidelijk verschil.
Ik voel mij veel minder elektrisch geladen, mijn lichaam voelt meer geaard en ik hoef niet zo vaak meer elektriciteit van mijn af te shaken.
Ik ben heel tevreden en houd de Ohrb.
Een vraag die ik nog heb is of het apparaat na inpluggen gelijk 100% werkt of dat het zich opbouwt. En of de werking in het lichaam zich nog doorzet gedurende de toekomst, m.a.w. kan ik nog meer fysieke effecten verwachten?
 
P.H.
 
antw: De Ohrb bouwt langzaam de energie op en zo kan het best zijn dat het hele proces van harmonisatie een paar maanden duurt is onze ervaring.  Dit is sterk afhankelijk van de mate van vervuiling van de woning (energetische vervuiling)
 
 

Geachte heer Tjaden,   (september 2014)

Kunt u voor mij de nota maken voor het resterende bedrag van de Harmoniser?
Ik wil hem graag houden, slaap voor het eerst sinds jaren weer normaal.
Voor mij een klein wonder en enorme opluchting.

 


 

Ervaring van Monique van praktijk Benji (augustus 2014)

 

Hier even mijn ervaringen met de OHRB en het kwartsglazen drinkglas met het logo erop

Ik heb al een hele tijd last van mijn borstbeen , erge druk erop . Veel last van nek en schouders
soms zit het zo vast dat ik in mijn werk hierdoor beperkt wordt. Pijn is de hele dag aanwezig
Het gekke is dat ik alleen last heb van mijn bovenlichaam en bovenarmen.. onderlichaam nergens last van
en mijn energie is goed. Ik werk zelf met de lecherantenne en meet constant toxische belasting
Ben dus erg gaan reinigen maar dat hielp niet echt. Zelfs de lever en galreiniging van Dr. Morritz gedaan
maar weinig mee opgeschoten. Bioresonantie gedaan bij 3 verschillende personen. Ja je wil er toch vanaf.
Alle 3 zeiden ze je bent kerngezond alleen de laatste zei je hebt een whiplash. Oke zal wel alhoewel ik dat
zelf niet meette met de lecher antenne maar toch op verzoek van hem Lasertherapie gedaan. Nou ik had
gewild dat ik het nooit had gedaan . Een maand lang niets kunnen doen en heel veel pijn gehad.
Toen dacht ik dit is ook weer een belasting geweest wat mijn lijf niet kwijt kan. Toen mijn huis en werkplek gemeten
op geopatische belasting en die was erg hoog. Toen de OHRB besteld samen met het glas met het logo erop
want ook het water wat ik veel dronk bij het reinigen meet niet goed. De eerste avond nadat ik de OHRB
in het stopcontact had gedaan voelde ik duidelijk verandering in de energie. Ik liep van de huiskamer
naar de keuken en leek net of ik dronken was. De volgende dag was dit wel over alleen nog 1 week
een licht gevoel in mijn hoofd wat niet storend was. 's Nachts werd ik altijd rond 2 uur wakker en nu
slaap ik gewoon lekker door. Ik blijf doorgaan met reinigen maar drink nu het water uit het glas met logo
en wonder boven wonder gaat het super. De pijn is duidelijk stukken minder. Ook zie ik verandering bij
mijn hond die eigenlijk altijd heel slecht at. Hij eet nu heel goed en slaapt ook dieper dan voorheen.
Mijn man snurkt altijd en ook dat is over , hij slaapt lekker rustig.
Al met al ben ik superblij met de OHRB en het glas . Ik wil zeker ook de watervitalisator gaan aanschaffen.
Ben wel erg geschrokken dat we zo kunnen vervuilen van alle apparatuur wat we in onze huizen hebben
en ook de vervuiling en stralingen die we buiten oplopen. Hoe kunnen kinderen nu nog gezond oud worden.
Ik hoop dat de mensen dit gaan beseffen en dat ze ook zeker binnen in hun woning alles gaan zuiveren
zodat je een plek hebt om op te kunnen laden.

Groetjes Monique


Ervaring van Dorine van Heerdt, therapeute van Zélesta.com (juli 2014)

De bescherming van onze woning met de stekker bevalt prima. Elektrosmog op het stroomnet, straling van WIFI en router enz. zijn geneutraliseerd.

Er is geen belasting of functievermindering van organen (thymus of schildklier) merkbaar. Goed geaard blijven gaat makkelijker dan ervoor. (Een goede aarding is essentieel voor fysiek welzijn.). Er heerst rust en harmonie in huis. Wij slapen weer lekker. 

Invloeden van buitenaf worden mede onschadelijk gemaakt: bijv. van WIFI, Dect-telefoon van de buren en de verstoringen door UMTS- en GSM-masten in de buurt.

Dit geheel van factoren bij elkaar maakt dat je je thuis veilig voelt, tot rust komt en goed kunt opladen.


Relaas van één van de eerste gebruikers, wonend op een steenworp afstand van de KPN toren van Haarlem

Update van de eerste dag,
De eerste paar uur kreeg ik nogal een raar hoofd, mijn man had daar ook last
van. we 'hoorden' wel meteen de stilte in huis weer, er hing een soort
suis in huis die nu weg is.
Wat ik nu merk is dat er heel veel ontspanning in mijn lijf ontstaat, al
mijn spieren lijken te ontspannen, ik heb nog licht last van mijn hoofd
maar dat is aan het wegzakken.

wordt vervolgd :-)
Fijne avond,
Laura

Update van de tweede dag

Maar even laten weten dat ik als een roos geslapen heb. Vandaag de hele dag gewerkt en het is ook in ons bedrijf goed voelbaar, een heel ontspannen sfeer.

Nog even over gisteren, heb 's middags wel een uur aan een stuk door zitten gapen (ontladen)

Groetjes laura
.

Update 10e dag

Wij zijn nog steeds zeer tevreden, de sfeer in huis is heel anders, veel
rustiger. We slapen dieper en worden heel anders wakker (niet meer alsof
we door een trein zijn overreden).
een paar dagen geleden had ik per ongeluk de stekker uit het stopcontact
getrokken, hij heeft toen 4 uur uit gestaan. Dat heeft me een nacht
spoken gekost, kun je nagaan hoe snel dat verandert. Gelukkig was het de
volgende dag weer prima, was even bang dat ik iets flink fout had gedaan!


Laura

 


Ervaring  M. Broekhuizen.

Ongeveer 2 maanden geleden heb ik op advies een woning harmonisator gekocht.

En ik ben nog steeds vreselijke blij dat ik dit advies heb opgevolgd.

Ik heb bewust een poosje gewacht met het terug geven van mijn ervaringen, omdat

In het verleden steeds iedere hulp even resultaat had  maar na een paar weken werd alles weer als vanouds.

 

Wat is er veranderd:

De laatste paar jaar had ik heel veel last van hoofdpijn, wat steeds erger werd.

Vrijwel iedere dag zo’n hoofdpijn dat je niet meer wist  waar je het moest zoeken.

En regelmatig migraine en niets hielp hier tegen.

Thuis komen en dan van heel veel willen doen, maar zodra ik in huis was, was al mijn energie weg en was ik dood moe.

Sliep slecht,  heel vaak een hele onregelmatig hartslag, waar onderzoek naar gedaan is, maar waar niets uitkwam.

Dit is nu allemaal in positieve zin veranderd.

 

Maar voor deze veranderingen, was het even NIET leuk in  huis.

Nadat ik de harmonisator had ingeschakeld, merkte  na een uur  dat  ik het gevoel had dat ik scheef ging lopen, voelde me helemaal niet lekker en kreeg een gevoel van angst.

Ben  1 ½ week ziek geweest.

En voelde me niet op m’n gemak

 

Ik heb de eerste dagen de stekker er alleen maar in  gehad op de momenten dat ik niet thuis was.

De eerste keer dat ik thuis kwam voelde het al  heel licht en fris.

Nu is gewoon fijn om thuis te zijn, voel me weer fit , geen hoofdpijn meer als ik thuis ben.

Ook m’n hart is niet meer onregelmatig geweest.

En slaap weer .

 

Alleen zodra ik buiten de deur ben komt  mijn hoofdpijn weer terug, maar minder sterk.

Vroeger wilde ik alleen maar niet thuis zijn en nu is het omgekeerd.

 

Ik ben enorm blij mee,

Dankjewel

 

M. Broekhuizen


Ervaring  bewoners van een 'spookhuis' in Vaassen.

Wij wonen al een aantal jaren in één van de oudste huizen in Vaassen. We bewonen twee verdiepingen: de keuken/woonkamer en mijn werkkamer en boven onze slaapkamer en de slaapkamer van de kinderen. 

Nog voordat mijn 2 kinderen daar geboren werden, hoorden wij soms als we in de woonkamer zaten boven ons kindervoetstappen. Een kindje dat toen op bezoek kwam zei dat er spookjes in het huis waren. Soms hoorden we om 06.00 een radiootje spelen, maar het was nergens te vinden. De tv floepte op beide verdiepingen vanzelf van kanaal naar kanaal en de magnetron ging vanzelf aan. Ik stak ooit een kaarsje aan op de schoorsteen en toen ik me omdraaide ging het uit. Ik pakte weer een lucifer, maar ineens begon het weer te branden. Ik heb een schim gezien en mijn man een persoon die door de gang liep. Kortom, we waren niet alleen. We leerden ermee leven, al was het onrustig.

Toen ik de harmoniser leende van een vriendin, was het hele huis vrijwel meteen opvallend rustig. Geen electrische wonderen meer of voetstappen. Zowel mijn vriendin als ik dachten dat je daarna de harmoniser weer weg kan halen. Dat was niet zo. Alle verschijnselen kwamen weer terug. Totdat ik er een van haar kreeg om te houden en die weer in het stopcontact zette. Alles werd weer rustig. Wat de harmoniser verder nog mag doen op geopatisch gebied weet ik niet. Maar ik houd hem er nu maar in.

 

Lonneke


Dochter slaapt eindelijk normaal

 

Onze dochter van 8 slaapt al jaren bijzonder slecht. Zodra we haar vertellen dat ze naar bed moet, gaat ze weliswaar naar boven, alleen slapen lukt helemaal niet. Tientallen keren komt ze naar beneden en de rest van de tijd horen we haar boven heen en weer lopen. Wanneer wij als ouders naar bed gaan is ze vaak nog wakker en wil ze direct bij ons komen liggen.

Direct nadat ik de OHRB heb aangeschaft was er een behoorlijke verandering merkbaar. Onze dochter werd af en toe echt onuitstaanbaar, drukker dan anders, vaak ruzie en het slapen bleef een drama. Tot ze precies na een week als een blad aan de boom omsloeg. Na deze week zei ze zelf rond een uur of half acht: “ik ga naar boven”. Ze is gaan slapen en werd de volgende morgen vrolijk wakker. Ze heeft sinds die tijd nooit meer lopen spoken, gaat op tijd naar bed en zit duidelijk merkbaar veel beter in haar vel.  

 

Marc  (santpoort)


 

Huis verkocht

 

Al twee jaar probeer ik mijn huis te verkopen. Heel af en toe kwamen er kijkers, maar meer dan dat was het nooit. Er werd nooit een serieus bod uitgebracht. Op advies van een vriend heb ik een OHRB in de woning geplaatst omdat er de volgende dag een bezichtiging zou komen. Een uur na de bezichtiging kregen we bericht van de makelaar dat de mensen een bod hadden neergelegd. Terwijl we hierover serieus aan het nadenken waren, diende er zich nog een aspirant koper aan. Ook deze mensen wilden de woning graag hebben en zijn tegen elkaar op gaan bieden. Uiteindelijk heb ik een mooie prijs voor mijn woning gekregen in crisistijd

 

John (Bennebroek)


 
Ervaring eigenaresse ziek paard
 
Hierbij mijn bevindingen:
 
Ik had de harmonisator op advies van onze dierenarts aangeschaft ivm met een paard met neurologische symptomen (dysbalans in lopen, geen ritme of regelmaat te ontdekken), ze heeft ook ziekte van Lyme gehad.)
Eerst had ik 'm te ver weg staan van de stal, later dichterbij .
 
Paard heeft verder geen behandelingen ondergaan, behalve factor Tijd.
Maar Tijd had ze daarvoor ook al gehad.
Er lijkt een aanzienlijke verbetering te zijn van haar klachten.
 
Dus dat is mooi.
 
Groetjes,
Ruth
 

Trein machiniste
 
hier mijn bevindingen

Bij controle van mijn therapeut bleek dat het mij veel beter ging, dat idee had ikzelf natuurlijk ook al. We zijn ervan overtuigd dat de woningharmonisator daar zeker positief aan heeft bijgedragen!
Hij staat dag en nacht aan en dat blijft ook zo!

Tot zover TOP!

m.vr.gr.

Jenny
 
 

Ervaringen moeder met drie 'onrustige' kinderen

 

Geachte heer/mevrouw,

Wij hebben in november bij u de tijdelijke versie besteld op aanraden van onze therapeut. Er was van alles met ons aan de hand ( De therapeut heeft onze tweeling en onze dochter behandeld, maar ook ondergetekende) Twee van de kinderen was relatief makkelijk, maar met onze andere zoon en ondergetekende heeft het wat langer geduurd. Op dit moment gaat het gewoon erg goed, onze zoon die erg gevoelig is voor straling was vaak een jongetje die erg in zijn boosheid kon blijven zitten, erg kon bokken. Op dit moment, ook in combi met de medicijnen die hij heeft gehad, gaat het erg goed met hem. Een erg vrolijk en knuffelig (was ook niet zo) kind die erg blij in het leven staat. Er zit echt wel een koppie op, maar hij is veel beter uit zijn boze bui te halen dan in het verleden.

Tevens zitten onze andere twee kinderen erg lekker in hun vel. Dit natuurlijk ook dankzij de therapie, maar ik onderschat de woningharmonisator zeker niet. Het heeft voor mij duidelijk een grote bijdrage geleverd aan ons gezin. Het gaat ook altijd mee op vakantie om het daar ook in een stopcontact te doen, je weet maar nooit, he?

 

Hartelijke groet,

 

Monique  


Ervaring woning en paardenstal, paarden altijd onrustig wanneer ze binnen stonden

Hallo Thijs,

Ik wil je bij deze laten weten dat het ontstoren van ons huis en de stallen een succes is. Mijn paarden zijn rustiger en de energie om mijn gezin is aanzienlijk minder.

Met vriendelijke groet,

Conny


Geen geopathische belasting meer te meten en rustig slapen
 
Beste Thijs,
 
Ik ben erg blij met de woningharmonisator!
Vooral in het begin merkte ik een enorm verschil. Het voelde in huis ''schoner'', ''lichter'','' minder zwaar''. (Wel moeilijk om te omschrijven!)
Een aantal weken geleden meette onze therapeut de belasting niet meer bij me.
Ook bij een van mijn honden is de belasting enorm verminderd en niet (of nauwelijks) meer meetbaar.
Ik merk zelf dat ik beter doorslaap, rustiger, eigenlijk vanaf het moment dat we de harmonisator hadden.
Het grappige is dat mijn dochter en schoonzoon altijd zo ''heerlijk slapen'' als ze bij ons logeren....
 
Hopelijk heb je iets aan m''n bevindingen.
 
Vriendelijke groet,
 
Evelyn

Rust en gronding in de woning

 

Beste Thijs,

Twee uur nadat de stekker er in ging merkte ik al verschil. Eerst kreeg ik zelf buikpijn, gevolgd door lichte hoofdpijn. Mijn dochter Olivia (9 jaar) had hetzelfde. Daarna voelde het huis rustig en gegrond, en dat is een nieuwe ervaring. Alsof de hele plek in de meditatiestand ging, aangenaam.

Ik slaap nog steeds korte hazenslaapjes, maar het is hier 's nachts minder druk in huis. Het slaapgedrag van de kinderen kan ik nog niet goed beoordelen, omdat het vakantie is en de boel ontregeld is.

Hoe dan ook: dankjewel voor de snelle service

Hartelijke groet Ingrid

(reaktie zelfde persoon, enkele maanden later)
 
De woningharmonisator bevalt nog steeds uitstekend! Zo goed zelfs dat het inmiddels als heel normaal is gaan aanvoelen. We zijn er helemaal aan gewend, kortom: we zijn dus verwend geraakt.
Het grootste effect merkte ik direct in het begin, toen ik de stekker er in stak en de energie in huis veranderde. Daarover heb ik u toen in december 2011 ook geïnformeerd. Nu valt er weinig nieuws meer over te zeggen, behalve dat ik natuurlijk hoop dat de situatie zo positief blijft!
 
Hartelijke groeten Ingrid
 

 
Ik hoef niet meer zo nodig te verhuizen:
 

Nadat ik de woningharmonisator ontving, heb ik hem in de (open) keuken geplaatst. Ik had al snel het idee dat er wat meer rust in huis was. De katten en mijn man zijn heel gezond geweest, waar mijn katten voor die tijd wel eens wat hadden. Eén poes is ook merkbaar goed in balans geweest, de kater blijft wat onrustiger in rust en gedrag.

Zelf heb ik last van MS en deze is helaas – ondanks de harmonisator – erg actief geweest. Na mijn huwelijk in april 2012 heb ik me erg onrustig gevoeld. Er zijn veel externe stressoren geweest, maar deze heb ik me ook behoorlijk aangetrokken. Ik heb sinds toen zes Schubs gehad, waarvan een waarna ik vrijwel geheel verlamd was. Er is natuurlijk veel in de energie gaande (geweest) en daar ben ik erg gevoelig voor. Ik heb me dus niet veel beter gevoeld dan voordat ik de harmonisator kreeg, maar mogelijk was dit veel slechter geweest zonder de harmonisator. Dat kan ik nooit weten helaas. Op dit moment trekken de klachten gelukkig wel weer een stuk beter bij en probeer ik me voornamelijk te richten op het hebben van zo min mogelijk stress, leren los te laten. Ik heb het idee dat de harmonisator vooral daarin zijn werk voor mij vindt.

Wat ik wel merk ik dat mijn huis veel meer als mijn huis is gaan voelen. Voor die tijd wilde ik eigenlijk altijd verhuizen en voelde ik me niet thuis hier. Nu voel ik me wel thuis hier en ben ik ook het liefst thuis, ondanks de onhandige indeling voor iemand met mijn ziekte.

Ik heb er wel aan gedacht om een tijdje de harmonisator uit het stopcontact te halen om te kijken of ik dan verschil ervaar, maar dat durf ik niet zo goed. Ons huis is 135m² en heeft drie verdiepingen.

 

Lotte

 


 

Ineens ging ik beter slapen, alleen wist ik niets van de OHRB

 

Ik heb al jaren een slaapprobleem. Na een paar uur slapen word ik wakker en ga ik liggen draaien. Ik ga er vaak uit, loop een rondje, ga aan tafel zitten en ga na een tijdje weer naar bed in de hoop weer wat te kunnen slapen.

Op een goede morgen in mei word ik wakker. Na een tijdje vraagt mijn vrouw hoe ik heb geslapen, waarop ik verbaasd antwoord:  “Ik heb de hele nacht geslapen, zonder wakker te worden tussendoor”. 
Toen dit de volgende nacht weer gebeurde, vertelde ze mij de ochtend daarop dat er een woonbioloog in huis was geweest die een apparaatje had ingeplugd in een stopcontact. De OHRB.

Ze had dit bewust voor me achtergehouden, omdat ze niet het placebo effect wilde. Na twee nachten goed slapen, wilde ze het graag vertellen.

Het is nu inmiddels bijna 4 maanden geleden dat de harmonisator is geplaatst en ik slaap nog steeds als een roos; zonder wakker te worden.

Bij mijn zoon en schoondochter was de OHRB al eerder geplaatst. Zij vertelden me dat ze vanaf de eerste dag weer zijn gaan dromen (allebei). Hun zoontje van 3 sliep altijd helemaal opgerold, maar sinds de OHRB is geplaatst ligt hij vaak plat op zijn rug, met zijn armen wijd uitgespreid.

 

Fam. Maarsen uit Haarlem