Huur(koop) van de OHRB              

(uitspraak orp)   

 

 

          

    

Om u vertrouwd te laten raken met de energie van de OHRB (optimal harmoniser voor restoring balance) kunt u deze ook eerst een periode huren.

De OHRB kan voor een periode van maximaal 2 maanden worden gehuurd, met daarna de mogleijkheid tot koop; een soort huurkoop. Het huurbedrag bedraag € 20.00 per maand. Naast de huur dient eenmalig 100 euro borg worden betaald. Wanneer u besluit de OHRB aan te schaffen na deze periode, worden zowel de borg als de reeds betaalde huur in mindering gebracht van het aanschafbedrag.

Wanneer u de OHRB na de afgesproken huurperiode toch niet wilt aanschaffen, dan stuurt u deze aan ons terug in de originele bamboe doos en ontvangt u het borgbedrag weer retour, mits de OHRB helemaal onbeschadigd is uiteraard.

 


 

Meetapparatuur:

Er is de afgelopen tijd veel vraag geweest naar het verhuren van diverse meters. Er wordt meestal een afweging gemaakt of het goedkoper is om een meter aan te schaffen of om een hele meting door een woonbioloog uit te laten voeren.

Om deze reden is besloten een aantal meters ook in de verhuur te doen. U kunt de meters of indicators huren voor 1 of 2 weken. Wanneer u naar aanleiding van uw metingen tot aanschaf van afschermmateriaal overgaat, bieden wij u de mogelijkheid om geheel kosteloos de apparatuur nog 2 weken van ons te gebruiken, om zodoende te kunnen bepalen of de afscherming effectief is geweest.

U kunt kiezen tussen diverse meetapparaten:

       

 


 

Ionisatie apparatuur:

Een mooi concept. U huurt bij ons een ionflow ionisator voor slechts € 30.00 per maand. In deze 1 of 2 maanden kunt u op een unieke manier bepalen of u zich prettig voelt bij deze ionisatiemethode. Wanneer u na de huurperiode besluit de ionisator aan te schaffen, wordt de reeds betaalde huur in mindering gebracht van de aanschafprijs.

 

'' ''

 


 

 

Klamboe

 

De aanschaf van een klamboe is een dure aangelegenheid. Als extra service kunt u één van onze klamboes uitproberen voor € 100.00 per 2 weken. Na deze periode hebt u kunnen ervaren of een klamboe voor u voldoende effect heeft of niet. Wanneer u na een huurperiode besluit tot aanschaf tot één van onze klamboes, ontvangt u van ons de betaalde huur (en borg) retour.

Voor de verhuur kunt u kiezen uit een tweepersoons- en een één-persoonsklamboe.

 

(Zie onderstaande afbeeldingen)